Регистър на селското и горско стопанство | Горско стопанство и дърводобив | Дървообработване | ЕКОТЕХПРОДУКТ ООД
 

ЕКОТЕХПРОДУКТ ООД

Сайт: http://ecotechproduct.com
Град: гр. София
Адрес: Стар Лозенски път 38
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Дървообработване
 

За нас Услуги Галерия

 

ЕКОТЕХПРОДУКТ ООД  e утвърдила се на пазара фирма с над 20 годишна история.

Нейният управител - д-р Калин Симеонов е завършил дисертация и се хабилитирал по специалността “Защита на дървесината от гниене, насекоми и атмосферни въздействия”. Именно дървените колове, импрегнирани по известна американска технология, стават първият продукт, с който той стартира предприемаческа дейност през 1991 г.

По-късно, фирмата се налага на пазара с моторните верижни триони на Jonsered и режещите инструменти на Sandvik.

Днес, фирмата е вероятно най-известна с хоризонталните банцизи на Wood-Mizer, от които над 500 машини работят в цялата страна.

Заедно с тях предлагаме широка гама от машини и оборудване за първична преработка на дървесина и дърводобив, както и технологично проектиране и иновативни решения за намаляване на енергийните разходи и оползотворяване на дървесните отпадъци.

Ние вярваме, че ако предприятие иска да постигне ново ниво на качество и производителност е необходимо да разчита на модерна технология и последно поколение машини. В нашия офис можете да получите професионална консултация за оборудването, от което се нуждаете и подробен технологичен проект. Освен това, ние сме подготвени да ви съдействаме при избор на лизингова схема и/или кандидатстване с проект за финансиране по програми на ЕС.

В нашето производствено предприятие Вита 02, гр. Тетевен, можете да видите в действие голяма част от машините, които предлагаме.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: