Регистър на селското и горско стопанство | Животновъдство | Овце и кози | АГРОФЕРМЕР 2002 ЕООД
 

АГРОФЕРМЕР 2002 ЕООД

Сайт:
Град: гр. Димитровград
Адрес: бул. Димитър Благоев 29
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Овце и кози
 

За нас Услуги Галерия

 

Основната дейностна АГРОФЕРМЕР 2002 ЕООД е производство на селскостопанска продукция, животновъдство и извършване на услуги със селскостопанска техника.

Седалището на фирмата е в град Димитровград, област Хасково. Фирмата обработва 22350 дка селскостопанска земя, от която 1200 дка собствена, а останалата под рента на собственици от населени места в община Димитровград. Основната продукция, която фирмата произвежда е пшеница, ечемик, слънчоглед, царевица, рапица и люцерна. Друга дейност е животновъдството. Фирмата разполага с овцеферма, разположена на площ от 20 дка и отговаря на всички европейски изисквания. В нея се отглеждат 520 овце за производство на мляко и агнета от породата Плевенска черноглава, Местна вакла и Хиос.

В дружеството са привлечени на работа високо квалифицирани специалисти и персонал. Освен с квалифицирания си персонал фирмата разполага с необходимата високонадеждна и модерна техника и инструментариум за обработка на земята. Базата за селскостопанска продукция е разположена на площ от 47 дка.

АГРОФЕРМЕР 2002 ЕООД също така извършва и услуги в земеделието и животновъдството на клиенти от страната.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: