Регистър на селското и горско стопанство | Животновъдство | Птицевъдство | БУЛАГРО 97 АД
 

БУЛАГРО 97 АД

Сайт: http://bulagro.net
Град: с. Драговищица
Адрес: Птицеферма
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Птицевъдство
 

За нас Услуги Галерия

 

БУЛАГРО 97 АД работи в областта на птицевъдството повече от 15 години. 

Основен приоритет на дружеството е развъдната дейност в яйценосното направление, която се осъществява с разплоден материал от утвърдени селекционни фирми.

Избора на хибрид се прави след изследване на неговите продуктивни и репродуктивни качества и установяване на санитарния статус. БУЛАГРО 97 АД винаги следва пазарните тенденции, за да отговоря адекватно на динамично развиващия се пазар на яйца.

Тясната специализация, съвременните технологии и висококвалифицирани специалисти са в основата на производствената дейност.

Материалната база се модернизира постоянно по най-високи стандарти.

 

Фирмата разполага с Развъдната ферма с. Драговищица, община Костинброд.Работи се с изкуствено осеменяване на птиците, не се използуват никакви бактериални ваксини.Фермата е изолирана и е изключен пряк контакт с транспортни средства или външни хора.

 

В началото на 2008 година Булагро 97 АД започна работа в новата Люпилня "Драговищица".

Оборудването представлява последно поколение напълно автоматизирани машини с компютърно управление на холандската фирма  Pas Reform BV. Капацитета на машините е 500 205 броя яйца за мътене.

Осигурено е постоянно наблюдение на производствения процес и възможност за всеки Клиент да наблюдава производството на предназначената за него партида пилета. В Люпилнята ще се зареждат единствено яйца произведени във Ферма Драговищица.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: