Регистър на селското и горско стопанство | Животновъдство | Свиневъдство | МАНЕКС СЪН АД
 

МАНЕКС СЪН АД

Сайт: http://www.manex.bg
Град: ОБЩ. АКСАКОВО
Адрес: С. СЛЪНЧЕВО
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Свиневъдство
 

За нас Услуги Галерия

 

МАНЕКС СЪН АД е част от групата МАНЕКС, която развива успешно своята дейност в няколко направления: месопроизводство, търговия със зърнени култури, управление на активи и инвестиционно строителство.

 

МАНЕКС СЪН АД е с основна дейност Месопроизводство.

 

Свинекомплекс МАНЕКС СЪН АД се намира на 20 км от град Варна и доставя свинско месо за месопреработватели и търговци, търсещи постоянно качество. При пълен капацитет, в изцяло реновирани помещения от немската компания BigDutchman, се отглеждат около 30 хиляди свине - за разплод, подрастващи и за угояване. Всички животни са датски хибриди от световноизвестния селекционен център DanBred. Произведените угоени прасета се характеризират с отлични кланични качества и висок процент постно месо в трупа.

 

Фирма МАНЕКС СЪН АД разполага със собствен фуражен цех включващ:

  • микродозираща линия с предварително смесване на добавки;
  • линия за впръскване на растителни мазнини, както и с пакетираща инсталация.

 

Модерната система за автоматизация и контрол на производствените процеси позволява проследимост на изпълнението на всеки шарж, от всяка партида, за всяка суровина. Това гарантира производството на безопасни пълноценни комбинирани фуражи в насипен и пакетиран вид. Капацитетът на фуражният цех при едносменен режим на производство е 1500 тона на месец.

 

Комплекса разполага със собствена зърнобаза с капацитет 40 хил. тона позволяваща съхранението на всички видове зърнени култури. Към нея е въведена в експоатация зърносушилня и модерна лаборатория позволяваща пълен контрола при приема на суровините. Състоянието на приетото в базата зърно се следи и поддържа от компютъризирани системи за термоконтрол и активна вентилация. 

 

За контакти използвайте следния телефон: 02/4486449

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: