Регистър на селското и горско стопанство | Животновъдство | Фуражи и фуражни добавки | А П П ЗООХРАНИНВЕСТ
 

А П П ЗООХРАНИНВЕСТ

Сайт: http://www.zoohraninvest.com
Град: ГР. СТАРА ЗАГОРА
Адрес:  КВ. ИНДУСТРИАЛЕН, ФУРАЖЕН ЗАВОД
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Фуражи и фуражни добавки
 

За нас Услуги Галерия

 

Ако се интересувате от фуражи и от конпонентите, които се влагат в тях, Вие сте на точното място, защото компания ЗООХРАНИНВЕСТ ЕООД - гр. Стара Загора и гр. Бургас предлага, внася, произвежда и доставя широка гама от конпоненти за храни и фуражопроизводство, биоконцентрати, витаминно-минерални премикси, шротове, рибни брашна, млекозаместители и комбинирани фуражи за всички категории животни, птици, риби и домашни любимци.

 

ЗООХРАНИНВЕСТ ЕООД е специализирана, амбициозна и бързо развиващата се компания, която внедрява най - съвременните технологии в производството на продукти свързани с храненето и отглеждането на животни. Отличителната колекция от марки на компанията я прави лидер в сферите на пълноценните фуражи, допълващите фуражи, биоконцентратите и фуражните добавки. Основател и президент на компанията е Кольо Колев, които заедно с Борда на Директорите на компанията управляват различните дейности, изпълнявани в структурата на фирмата.

 

Дейността на фирмата е разделена на отрасли:

I Търговия с фуражни добавки и компоненти.

Към ЗООХРАНИНВЕСТ ЕООД има изграден търговски отдел, специализиран в сделки с клиенти и партньори. Отдела работи тясно с външнотърговския отдел и има за цел да предлага пълния набор от фуражни добавки и суровини на най-добри цени, с гарантирано качество и произход от реномирани световно известии фирми. ЗООХРАНИНВЕСТ ЕООД е основният дистрибутор в страната на суровини за фуражната промишленост - белтъчни фуражи и концентрати, млекозаместители, аминокиселини, антиоксиданти, плесени инхибитори, витаминни премикси, ензимни препарати, спойващи вещества, минерални концентрати, минерали и др.

 

II Внос и износ

Към ЗООХРАНИНВЕСТ ЕООД има изграден външнотърговски отдел, специализиран в сделки с чуждестранни партньори и клиенти. Основният и постоянен износ които извършваме е:
ЗООХРАНИНВЕСТ ЕООД внася суровини за фуражната промишленост. В резултат на много добрите контакти, които имаме в Дания, Германия, Турция, Гърция, Украина и САЩ, ние можем да осигурим внос на всяка заявена стока с произход от горепосочените страни.

 

III Производство на фуражи

Изхождайки от факта, че България е селско-стопанска страна с основен поминък земеделие и животновъдство, ние създадохме отрасъл към нашата фирма, специализиран в изхранването на селскостопанските животни. Разполагаме с два от най - модерните фуражни заводи в страната. Фуражни заводи Стара Загора и Бургас. Стремежът ни е да бъдем в услуга на всички клиенти и именно затова при нас може да се намери както готов фураж, така и всичко което е необходимо за приготвянето му.
IV Проекти, консултации и научно изследователска дейност.

 

Към ЗООХРАНИНВЕСТ ЕООД е създаден "Център за Наука, Развитие и Производство". Всички нововъведения в нашата фирма са плод на усилената работа на ЦНРП и учените за които вече споменах. ЗООХРАНИНВЕСТ ЕООД разработва нови продукти, за да отговори на очакванията на потребителите и техните потребности. В този център разработваме проекти по програма САПАРД и по други програми свързани със селското стопанство. Тук всички наши клиенти могат да получат безплатна помощ и консултация от висококвалифицирани и утвърдени от практиката специалисти по проблемите, които имат да решават.

 

ЗООХРАНИНВЕСТ ЕООД инвестира:
В модерни производствени технологии, които гарантират, сигурни и здравословни за животните продукти с постоянно и високо качество. Високото качество и ефективност на продукцията допринася компанията с лекота да увеличава своята популярност във всички страни, в които работят нейните партньори и клиенти.

 

Компанията изцяло се ръководи от интегрирания европейски подход към хранителната безопасност "от полето до човека ".

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: