Регистър на селското и горско стопанство | Животновъдство | Фуражи и фуражни добавки | БУЛМИКС
 

БУЛМИКС

Сайт:
Град: с. Млекарево
Адрес: Фуражен цех
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Фуражи и фуражни добавки
 

За нас Услуги Галерия

 

"БУЛМИКС" е бързо развиваща се компания, която внедрява най-съвременните технологии в производството на комбинирани фуражи. Името "Булмикс" е еквивалент  на качество и резултати, доволни клиенти, традиции и коректност във взаимоотношенията.

Рецептите се разработват от специалисти с помощтта на компютърна програма, която дава възможност да се следят много хранителни показатели.

Комбинираните фуражи са съобразени с потребностите на отделните категории животни. Компанията разполага с модерна химична лаборатория, в която работят  висикоквалифицирани специалисти за изпитване на фуражни суровини и комбинирани фуражи по основните хранителни показатели.

Всички фуражи са предварително тествани в нашите тестови стопанства, за да сме сигурни, че с тях ще можем да постигнем перфектните резултати, които вие заслужавате. 

Екипа на "Булмикс"  е на линия 24 часа в денонощието и ще се радваме да отговорим на всички Ваши въпроси. Ние искаме да работим заедно с вас, за да можете вие да постигнете по-добри резултати. 

Географското разположение на 10-те завода означава, че винаги има доставчик близо до вас, който може светкавично да задоволи всички ваши нужди. 

Ние сме в постоянен контакт със световните лидери за производство на хранителни добавки и присъстваме на всички панаири като така гарантираме, че сме първите, които ще внедрят всякакви ново въведения. 

Ние можем да ви предложим цялата гама от продукти на едно място и винаги  ще сте сигурни че всичко, което купувате е с перфектно качество.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: