Регистър на селското и горско стопанство | Животновъдство | Фуражи и фуражни добавки | ДЕКАФОС АД
 

ДЕКАФОС АД

Сайт: http://www.decaphos.bg
Град: ДЕВНЯ
Адрес: АДМИНИСТРАТИВНА СГРАДА НА АГРОПОЛИХИМ АД, ЕТ.9
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Фуражи и фуражни добавки
 

За нас Услуги Галерия

 

ДЕКАФОС АД е динамично развиваща се международна компания с основна дейност - производство и продажба на фосфати с хранителни качества за животни, които се използват за производство на биоконцентрати и премикси във фуражната индустрия.

Производството се базира на патентованата технология, разработена от специалистите в белгийската компания „ЕКОФОС”, която е 100% собственик на акциите на ДЕКАФОС АД.

 

Тази технология дава изключително предимство на Декафос да се наложи, като един от най-големите производители на фуражни фосфати в България. Декафос притежава регистрация в Националната служба по зърно и храни – регистрационен номер на сертификата 00024/26.10.2006. В официалния регистър сме под номер 236. В момента компанията е един от най-утвърдените производители на тази суровина не само в България, но и в региона, където в продължение на няколко години редица заводи затвориха своите производствени единици.

Този факт в едно с установеното отлично качество на продуктите на ДЕКАФОС АД позволи на фирмата за много кратко време да се наложи на пазара на фуражни фосфати в България и съседните страни. Усилията на ръководството са насочени към установяване на производство, което да може да отговори на високите изисквания на Европейския пазар, което да е конкурентноспособно и гъвкаво що се отнася до използваните суровини.

Към тези фактори трябва да добавим и изградения добър екип от специалисти във всяка област от дейността на компанията, които работят отдадени на общата кауза. В ДЕКАФОС АД успешно се съчетават опитът на многогодишните работници в химическата промишленост с устрема и познанията на младите специалисти.

 

За производствения процес:

Процесът е базиран на патентована технология на Ecophos за производство на дикалциев фосфат, дехидратиран (DCP.2H2O).

В същото време, в съответствие с наличността и състоянието на суровини, се осъществява и класическия метод на производство с фосфорна киселина.

Способността за прилагане на двата метода, допринася за гъвкавостта на производството.

Използваните суровини са от минерален произход.

Продуктът е с висока биологична наличност.

Продуктът отговаря на спецификациите на ЕС - Директива 2002/32/ЕСНашият производствен процес е винаги отворен за свежи идеи и нови решения, за да продължаваме да се развиваме в унисон със съвременните изисквания на пазара.

 

За контакти използвайте следния телефон: 02/4486449

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: