Регистър на селското и горско стопанство | Растениевъдство | Торове и растително защитни препарати | ТЕДИ ООД
 

ТЕДИ ООД

Сайт:
Град: Монтана
Адрес: ул. Антим І 2, ет. 3, пк. 330
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Торове и растително защитни препарати
 

За нас Услуги Галерия

Теди ООД е създадено през 1991г. с предмет на дейност: Търговия на едро и дребно с торове, семена, препарати за растителна защита и селскостопанска продукция. 

• Вносители и дистрибутори сме на препарати за растителна защита на световно известните производители в бранша: Монсанто, Байер, БАСФ, Синджента и други. 
• Вносители сме на семената на лидерите в производството на семена за посев Лимагрейн и Декалб и дистрибутори на Синджента и Пионер. 

Реализацията на макро и микро торове /за листно подхранване/ е сред приоритетите на фирмата. 
Обработваме около 60 хил. дка. собствена и наета земеделска земя при най-съвременен технологичен процес, обезпечен с материален, технически и трудов ресурс. 

Във фирмата работят около 50 човека. Основни специалисти са агрономите, обезпечаващи основната дейност на фирмата. 

Дружеството е производител на големи количества от селскостопанска продукция като: хлебна пшеница, царевица, маслодаен слънчоглед, маслодайна рапица, ечемик и др. технически култури. 

Изкупува и съхранява селскостопанска продукция в собствена 50 хиляди тонна собствена силозна база и хоризонтални складове за съхранение на семена, торове и препарати за растителна защита. 

С двадесет годишното си съществуване, активната търговия и производствена селскостопанска дейност Теди ООД се доказва като коректен и професионален партньор на селскостопанските производители в цяла северна България. 
Финансовата и икономическа стабилност на фирмата позволява в бъдещата и дейност да се включи и износ на селскостопанска продукция.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: