Регистър на селското и горско стопанство | Селскостопанска техника | Друга селскостопанска техника | УНИВЕРСАЛ НВГ ООД
 

УНИВЕРСАЛ НВГ ООД

Сайт: http://www.universal-nvg.com
Град: ГР. ДОЛНА OРЯХОВИЦА
Адрес: УЛ. СЕРГЕЙ РУМЯНЦЕВ 24
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Друга селскостопанска техника
 

За нас Услуги Галерия

 

УНИВЕРСАЛ НВГ ООД е създадена през 1990г. 

 

В търговията със селскостопански машини фирмата стартира през 1994г.

 

От 2003г. УНИВЕРСАЛ НВГ ООД е дистрибутор на Рапид КБ ООД - вносител за България на фирмите: CLAAS и AMAZONE – лидери в производството на земеделска техника на европейския пазар. От 2007-а година сме представители за България на немските GPS системи и навигации за селското стопанство Müller Elektronik .

 

За нуждите на зърнопроизводителите внасяме и широка гама от ремаркета на немската фирма CONOW. От 2009 г. фирмата е вносител за България на Световния лидер в производството на дюзи за пръскачки - немската фирма LECHLER. Универсал -НВГ също така е вносител на американската компания, производител на уреди за почвен и растителен анализ - Spectrum Technologies.

 

Разполагаме с голяма складова база и сервизни помещения на територията на гр. Долна Оряховица. Поддържаме богата наличност от резервни части и консумативи на предлаганата от нас техника. УНИВЕРСАЛ НВГ ООД извършва ремонтни услуги на зърнокомбайни и трактори CLAAS. На ваше разположетие е и съвременно оборудван мобилен сервиз.

 

Предлагаме също и обучение за работа с техниката закупена от нас. Сътрудничим на нашите клиенти за преференциално кредетиране от водещите банки в България.

 

Предлагаме разработване на проекти по европейските програми за финансиране. Фирмата ни държи на коректно и честно отношение към своите клиенти.

 

Благодарение на широката си гама от клиенти УНИВЕРСАЛ НВГ ООД непрекъснато разширява своя дял на пазара на земеделска техника.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: