Регистър на селското и горско стопанство | Селскостопанска техника | За растениевъдството | АГРО ФОРЕСТ КОНСУЛТИНГ
 

АГРО ФОРЕСТ КОНСУЛТИНГ

Сайт: http://www.agroforest.bg
Град: гр. София
Адрес: бул. Дондуков 99, ет.1
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: За растениевъдството
 

За нас Услуги Галерия

 

АГРО ФОРЕСТ КОНСУЛТИНГ ООД е българско дружество специализирано в консултирането и продажбата на широка гама от машини и инвентар за различните области на селското стопанство – зърнопроизводство, лозарство, овощарство, зеленчукопроизводство. Вече 8 години, първо под името Саме България ООД и впоследствие чрез Агро Форест Консултинг ООД, ние сме изключителен предствител за Р България на трактори с марката SAME, собственост на един от световно известните производители на селскостопански трактори SAME DEUTZ-FAHR GROUP ITALY Spa. В областта на земеделския инвентар наши партньори са утвърдени италиански и немски производители на земеделски инвентар като: Cima S.P.A, Sigma 4 S.p.A., A.SPEDO & FIGLI SRL, MIPE VIVIANI SRL, ER.MO S.p.A., ERO – Gerätebau GmbH, Conterno & Occelli snc, ZACCARIA S.R.L, Agrimec Srl, Gallignani Group, Crushing Tech Srl, IMEG SRL, MASCHIO&GASPARDO GROUP и др.

През периода 2002г. – 2008г. фирмата изпълнява над 40 проекта по Сапард и успява да достави над 60 трактора, като наши клиенти са водещи вино- и зърнопроизводители от цяла България. Освен това фирмата спечели и реализира горски и еко проекти за залесявания и почвени подготовки в горския фонд. Дружеството разполага с разработена търговска мрежа из цялата страна, като основни партньори при дистрибуцията на техника ни са собственици на зърнобази и зърнохранилища, малки местни търговки фирми и агрономи-консултанти.

Разполагаме с утвърдени в областта на селското стопанство чуждестранни специалисти и агроинженери, извършващи консултации на нашите клиенти относно цялостната технологична схема на производството, избора, подготовката и обработката на земята, експлоатацията и управлението на инвентара.

За нашите партньори извършваме маркетинг на външния пазар, осигуряваме контакти с потенциални клиенти и посещения при водещи италиански производители в областта на лозарството и винопроизводството.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: