Регистър на селското и горско стопанство | Селскостопанска техника | За растениевъдството | БИЗО БЪЛГАРИЯ
 

БИЗО БЪЛГАРИЯ

Сайт: http://bisobulgaria.com/
Град: гр. Добрич
Адрес: ул. Простор 7
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: За растениевъдството
 

За нас Услуги Галерия

 

БИЗО ШРАТЕНЕКЕР ( BISO SCHRATTENECKER GmbH ) е компания, основана през 1878г. в Австрия. Фирмата е производител нависококачествена селскостопанска техника, с дългогодишни традиции в повишаване производителността на земеделските машини и увеличаване на добивите от реколтата.

 

   През годините BISO SCHRATTENECKER, успява да се наложи като лидер в продажбата на зърноприбираща техника по цял свят.. Понастоящем фирмата е износител в редица страни от Европа и Азия. В момента BISO SCHRATTENECKER е най-популярният производител на приставки за рапица и соя, както и хедери за бяла и редова жътва.

 

   През 2010г. BISO SCHRATTENECKER GmbH създаде БИЗО-БЪЛГАРИЯ ЕООД, като българска дъщерна компания с австрийско управление. Основната дейност на фирмата е продажба и сервиз на селскостопански машини, оборудване и резервни части за тях. Стремежът на новосъздадената компания е да се наложи като надежден партньор на българските земеделски стопани и да им предостави директен и лесен достъп до цялата гама от своята продукция.

 

   БИЗО-БЪЛГАРИЯ ЕООД, от името на BISO SCHRATTENECKER GmbH Австрия, предлага високо ефективни машини и съоръжения от реномирани производители, гарантиращи стабилност и сигурност на земеделските стопани. Като водеща компания в продажбата на селскостопанска техника в Европа, ние Ви предлагаме бърза доставка и богата гама от резервни части за трактори, комбайни и прикачен инвентар, както и целогодишен сервиз.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: