Регистър на селското и горско стопанство | Селскостопанска техника | За растениевъдството | СТОЙЧЕВИ 57 62
 

СТОЙЧЕВИ 57 62

Сайт:
Град: гр. Добрич
Адрес: ул. Опълченец Димитър Ковачев 67
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: За растениевъдството
 

За нас Услуги Галерия

Превърнете Вашето стопанство в модерна Европейска индустрия.

 

Чудесната комбинация от ефективност, качество и цена – това ще откриете при нас – “Стойчеви 57-62”ООД. От сърцето на Златна Добруджа – за Вас, предприемчиви българи.

Ние сме частна компания, създадена от предприемчиви и авангардно-мислещи стопани. За разлика от останалите фирми в бранша, нашата фирма притежава и безценният практически опит от работата на полето – сред многобройните и многолики проблеми на българския земеделец, арендатор, агроном…Преди да започнем масирана продажба на една машина, ние я подлагаме на множество тестове в земите, обработвани от нашата компания.

Ние знаем Вашите проблеми. Ние ги познаваме отвътре и в дълбочина, защото … Ние това сме Вие!

При нас ще откриете всичко необходимо за разцвета на Вашето стопанство – от торачки и пръскачки, през трактори – 35-290 кс до зърнокомбайни и модерни сушилни; от най-обикновените до най-сложните култиватори, плугове, компактори и други почвообработващи машини; телескопични товарачи с всички необходими приставки; съвременни машини за картофо- и зеленчуко-производство; сеялки за директна, полу-директна и конвенционална сеитба, селскостопански ремаркета и тороразпръскващи единици. Нашата компания е единствен оторизиран дилър за тракторите Zetor в България, за прикачния инвентар на UNIA и за директните сеялки на Great Plains USA. Разполагаме с резервни части на склад за всички по-известни марки селскостопанска техника и осигуряваме навременна доставка по каталог. По време на усилената жътва, нашите специалисти са сред Вас, на полето. Вашите кадри ще бъдат обучени в сервизната ни база, ще имат възможност да обменят опит и знания с колегите ни от чужбина.

Най-сериозните и лоялни клиенти на компанията имат честта да посетят на живо фабриките на нашите партньори от чужбина, да видят как и с какви технологии се изработват машините, с които работят.

Ние Ви предлагаме иновативност, мощ и висока продуктивност. Спестете усилия, време и разходи, инвестирайки в изпитаната и доказала се с качествата си селскостопанска техника на Great Plains, мощния прикачен инвентар на UNIA, в традициите на тракторите Zetor, пръскачките на Pilmet и Tifone и други квалитетни фирми на световно равнище. В случай, че все още не можете да си позволите крупни инвестиции в нови машини, ние ще Ви предложим Комбайни и Трактори втора употреба, в много добро техническо състояние на поносими цени.
Нашата фирма работи с Държавен фонд “Земеделие”, плащанията се извършват по гъвкави и удобни за клиента схеми, предлагаме дългосрочен лизинг чрез Райфайзен Банк, гаранционен и след продажбен сервиз.
Отскоро работим и с новите лизингови продукти Пролийз на Прокредит Банк. Вие от своя страна също може да си изберете с коя банка да работите. Ние Ви осигуряваме максимална бързина на предвижване на документацията и професионална консултация със специалист.

На тел: 058/667 968; 058/667 956; 0888/403 549;0885/ 966 476;0885/132068; нашите специалисти ще отговорят на Вашите въпроси и ще Ви помогнат да изберете качествена, високофункционална и изгодна в ценово отношение селскостопанска техника.

Ефективност – основен фактор за новия път на българското земеделие
“Стойчеви 57-62”ООД предлага разрешение на един от основните проблеми на икономическите субекти в българския аграрен сектор – амортизирания машинен парк. Подмяната на остарелите селскостопански машини е неминуема на прага на интеграцията на България към Общия Европейски пазар.
Дружеството работи на базата на взаимноизгодно сътрудничество с европейски фирми, лидери в производството на селскостопанска техника като: „Зетор“ – Чехия, „Уния Груп“ – Полша, „Грейт Плейнс“ – САЩ, “Пилмет“ – Полша, “Велгер“ – Германия, “Тифоне“ – Италия, “Агрикола Италиана“ – Италия, “Агрометал“ – Словакия чрез търговска фирма „Комес“ Мартин, “ИКР“ – Унгария, “Опал Агри“ – Чехия и мн. др. Нашето желание е да представим и предложим най-доброто от богатия асортимент на произведена специализирана техника в областта на растениевъдството:

  • Трактори
  • Почвообработващи машини
  • Машини за засяване и засаждане
  • Машини за внасяне на торове
  • Апарати за растителна защита
  • Машини за прибиране на реколтата
  • Телескопични товарачи
  • Строителна и комунална техника

Не е случаен фактът, че предлаганата от нас широка гама от машини заема лидерски позиции на едни от най-развитите и високо конкурентни пазари, каквито са френския, американския, немския, полския, чешкия и др. Тези успехи са резултат от стремежа към качество и тенденциите към непрекъснато усъвършенстване.
Предлаганата от нас техника позволява да се задоволят нуждите нa производители с различни финансови възможности – от скъпи, най-модерни и високопроизводителни агрегати за крупни производители, до относително евтини машини и инвентар, предназначени за фермери, обработващи от няколко стотин до няколко хиляди дка.

 

 

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: