Регистър на селското и горско стопанство | Селскостопанска техника | За хранително вкусовата промишленост | ЦЕТОДЕЛА Г ООД
 

ЦЕТОДЕЛА Г ООД

Сайт: http://www.delaval-bg.com
Град: гр.Пловдив
Адрес: бул.Санкт Петербург 48 Бизнес център Аркадия, ет. 3
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: За хранително вкусовата промишленост
 

За нас Услуги Галерия

Всеки фермер иска да е сигурен, че неговата млечна апаратура е оптимално действаща, за да получи възможно най-добрата печалба. Когато знаете, че вашата млечна система е надеждна – запазва вимето на вашите животни здраво, от което зависи качеството на млякото - вие сте напълно спокоен за вашата ферма (вашия бизнес).

Със сервиза на ДеЛавал - Цетодела-Г и вашата профилактична поддръжка можете да избегнете бъдещи повреди, които струват скъпо и да си спестите време. Независимо от това къде живеете ДеЛавал - Цетодела-Г ви предлага спокойствие с редовно извършване на тестване, профилактика, техн.прегледи и сервиз на вашите млечни системи от гарантирани техници. Когато е необходима подмяна на резервни части се използват само истински ДеЛавал части.

 

Сервизните техници на ДеЛавал - Цетодела-Г имат специални инструменти и апаратура, необходима за пълен анализ, измерване или поправка на нашите продукти. Вашата ферма ще е професионалнонално обслужена от техниците ни, в съответствие с профилактичната експлоатация на ДеЛавал. Ние използваме оригинални части, проектирани да подготвят или възстановят вашата система перфектно.

Използването на оригинални уреди, тръбопроводи и части поддържа в добро състояние и изправност вашата млечна апаратура. Редовната поддръжка запазва млечната ви система надеждно действаща и продуктивна и ефикасна. Това се отплаща с времето!

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: