Регистър на селското и горско стопанство | Селскостопански услуги | Други селскостопански услуги | АЙ ДЖИ НЕТ ЕООД
 

АЙ ДЖИ НЕТ ЕООД

Сайт: http://www.agrinet-bg.com
Град: гр. София
Адрес: бул. Цариградско шосе №4, бл.2, вх.1 (от страната на кино Изток)
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Други селскостопански услуги
 

За нас Услуги Галерия

 

Създадена през 2007 г., АЙ ДЖИ НЕТ ЕООД предлага пълна гама от защитни мрежи за земеделието, градинарството, строителството и спорта, произведени във фабриката на нашите италиански партньори Ретифицио Падано.

 

АЙ ДЖИ НЕТ ЕООД - официален представител на Retificio Padano, Италия за България.

 

Нашата цел е да удовлетворим напълно изискванията и потребностите на клиента и се гордеем с това, че го постигаме от дълго време досега.

 

Високо качество на продукта:
Мрежите са изплетени в италианската ни фабрика и са изцяло направени от полиетиленово влакно с висока плътност – HDPE. Това влакно е идеалният материал за производство на мрежи с висока издръжливост на атмосферни условия. Полиетиленовите гранули се смесват при производството с анти-окисляващи добавки и по този начин се гарантира висока устойчивост на слънчевите UV лъчи.

 

Голямо разнообразие на предлаганите продукти:
Благодарение на сътрудничеството с нашите италиански партньори Retificio Padano, предлагаме мрежи за най-различни нужди – земеделие, строителство, спорт и други стопански и лични цели, както коловете и всички други аксесоари, необходими за изграждане на конструкцията.

 

Опаковка:
Мрежите са навити на руло около пластмасова ролка и са опаковани с прозрачно полиетиленово фолио. Мрежите, които са по-дълги от 2 м. са сгънати с цел да заемат по-малко място, да са по-удобни за транспортиране и съхранение.

 

Цени:
Предлагаме на клиентите си най-доброто съотношение между приемлива цена и качество на продукта.

Възможност за монтаж на място при желание на клиента.

 

Доставката на мрежите се извършва с куриер, а ако желаете, може да ги получите на място от нашия офис или от офисите на нашите дистрибутори.

 

Изготвяне на индивидуален проект - моля, подайте ни информация относно размерите на вашите площи със земеделски насаждения и ние ще направим калкулацията и ще ви върнем обратно информация относно количеството на необходимата предпазна мрежа и нейната цена.

 

Ние предлагаме мрежи за различни цели, като можем да предложим и решение за нестандартно приложение.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: