Регистър на селското и горско стопанство | Селскостопански услуги | Други селскостопански услуги | БУЛКАРГО ООД
 

БУЛКАРГО ООД

Сайт: http://www.bulcargo.com/wms/bg/
Град: ГР. ВАРНА
Адрес: УЛ. ВАСИЛ ДРУМЕВ 7
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Други селскостопански услуги
 

За нас Услуги Галерия

 

Фирма БУЛКАРГО ООД е независима организация за морски и стоков контрол.

 

Oснована през 1991г, фирмата е специализирана в качествени и количествени инспекции на всякакъв вид стоки и суровини. Нейната дейност е съгласувана с всички държавни институции, имащи отношение към вноса и износа на стоки: митници, Изпълнителна Агенция “Сертификация и изпитване”, Граничен Контрол, държавни контролно - санитарни и ветеринарни органи.

 

Контролът при товарене и разтоварване на стоки – от огледа на състоянието на транспортните средства до оценката на начина на складиране, манипулиране, стифиране и укрепване на товара, както и анализът на предохранителните мерки се извършва на високо професионално ниво.

 

Отчитайки днешната конкурентна бизнес среда, и водени от стремежа за непрекъснато подобряване и организационно съвършенство, ние от БУЛКАРГО ООД обръщаме сериозно внимание на качеството на предлаганите от нас услуги. Много важна част от нашата стратегия е внедряването на системи за управление, като за целта БУЛКАРГО ООД е сертифицирано по ISO – 9001: 2008 , ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 от Bureau Veritas Certification.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: