Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Безакохолни напитки и минерална вода | АТЛАНТИК ДИВАЙН ЕАД
 

АТЛАНТИК ДИВАЙН ЕАД

Сайт: http://www.devin-bg.com/
Град: ГР. ДЕВИН
Адрес: УЛ. ВАСИЛ ЛЕВСКИ 6
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Безакохолни напитки и минерална вода
 

За нас Услуги Галерия

 

Фирма АТЛАНТИК ДИВАЙН ЕАД е дъщерното дружество на водещата българска бутилираща компания Девин АД, в което е обособена дейността по доставка на минерална вода „DEVIN” и балансирана трапезна вода „BO DA” в 19л. бутилки. 

 

DEVIN минерална вода в галони от 19л
Минерална вода DEVIN извира от 700 м дълбочина с температура 44°C в екологично чист регион в Родопите. Тя е с отлични вкусови, химични и санитарно - хигиенни качества, с изключително висока природна чистота. При проучване на водата при престой в бутилирано състояние се установява, че тя остава чиста и непроменена в продължение най - малко на 12 месеца. По своя тип водата се определя като ниско минерализирана, съдържаща флуорид – над 1,5 мг/л.


Дивна трапезна вода в галони от 19л
Трапезната вода „Дивна” се бутилира специално за АТЛАНТИК ДИВАЙН ЕАД, под директен качествен контрол на компанията. Ниско минерализирана, пречистена и обогатена с озон и омекотена, тя е подходяща за всекидневна употреба. Идеална е за редуване с минерални води. Поради балансирания си състав, трапезната вода е подходяща за деца под 7 годишна възраст. Доставки се правят в Централна и Южна България, София и Североизточна България.

Енергийно съдържаниена 100мл 0 kJ/0 kcal
Обща минерализация < 75 мг/л
pH 5.0 - 7.5
ел. проводимост 150 μS/cm

 

 

В процеса на ползване на диспенсърите се отлагат микроорганизми и бактерии. Освен че са вредни за човешкия организъм, те влияят на качеството и вкуса на водата.

 

За да посрещне нуждите на взискателните си консуматори, АТЛАНТИК ДИВАЙН ЕАД първа въведе услугата саниране (почистване) на диспенсърите с цел запазване на оптималното качество на водата. При процеса на саниране не се използват химически материали. Третирането се извършва с озон, който е абсолютно безвреден, като същевременно незабавно унищожава всички патогенни микроби. В зависимост от степента на замърсеност на средата в която е поставен диспенсъра, времето за натрупване на микроорганизми е различно.

ВАЖНО!
Препоръчва се извършване на саниране (дезинфекциране с озон) на апаратите веднъж на всеки три месеца.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: