Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Бира, вино и спиртни напитки | БАКХУС 4 ООД
 

БАКХУС 4 ООД

Сайт: http://bakhus-4.hit.bg/
Град: ГР. КАСПИЧАН
Адрес: УЛ. МАКЕДОНИЯ № 8
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Бира, вино и спиртни напитки
 

За нас Услуги Галерия

 

Винарската изба на БАКХУС 4 ООД е създадена през 1994 г. на мястото на стара изба в град Каспичан, в Преславско - Новопазарския винарски район

 

В началото фирмата се специализира в производството на високо алкохолни напитки – брендита, ракии и водка и е с експортна насоченост , предимно в Русия.

 

От 2001 година фирмата променя изцяло производствените си приоритети и преминава почти изцяло към производството на вино.

 

Основните клиенти на фирмата са в чужбина – предимно в страните от близкия Изток – Ирак, Ливан, Израел, където освен вино се изнасят и спиртни напитки – водка, мастика.Но продуктите на фирмата се ценят и в страните от ЕС – вино в Полша и неповторимия ликьор от Биволско мляко в Германия.

 

Вътрешния пазар, макар и с по - малък обем продажби също е от значение за фирмата. На тоя етап избата се специализира предимно в продажбата на трапезни вина, както и на наливни такива.

 

Но се предлагат и качествени регионални вина, както използваните в хотелиерството специални вина в разфасовки от 0.187 л.

 

Освен вината собствено производство фирмата предлага и висококачествени каберне и мавруд от региона на гр. Перущица, в атрактивна опаковка.

 

Избата вече разполага и със собствени лозови масиви от Шардоне, Мускат и Алиготе в регион Нови пазар.

 

Стремежът на фирмата в лицето на нейните Управители Мариана Хаджистоянова и Евгений Абаджиев и главния технолог инж. Благовест Йорданов е да бъде съчетано високото качество на продукта с атрактивни цени, отговарящи на възможностите на клиентите.

 

За контакти използвайте следния телефон: 02/4486449

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: