Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Бира, вино и спиртни напитки | БЪЛГАРСКО ВИНО ООД
 

БЪЛГАРСКО ВИНО ООД

Сайт: http://www.medivalleywinery.com
Град: гр. София
Адрес: бул. Княз Александър Дондуков 82
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Бира, вино и спиртни напитки
 

За нас Услуги Галерия

 

МЕДИ ВАЛЕЙ е класически винарски комплекс, който се появява на българската винена карта през 2007 г. Намира се в село Смочево, в полите на югозападна Рила, на 550 м надморска височина, в самото сърце на долината на река Струма, на живописния път за Рилския манастир. Състои се от модерна винарска изба и 420 дка собствени лозови масиви, засадени със сортовете Шардоне, Траминер, Мерло, Каберне Совиньон и др.

 

Състои се от адмистративна сграда с презентационна зала и изцяло покрита altвинарска изба на две нива, с капацитет 1 200 000 бутилки, изградени с участието на водещи български и италиански проектанти и фирми. На основното ниво е разположено отделението за първично винопроизводство, оборудвано с функционални ферментатори от инокс и съвременни италиански машини и агрегати; покрито отделение за съхранение, обработка и стабилизация на вината, разполагащо с модерна техника и съдове от инокс с различен обем; физико - химична лаборатория; цех за бутилиране; дегустационна зала. Подземната част разполага с изба за стареене на вината в дъбови бъчви и отделение за отлежаване на бутилирани вина преди реализацията им.

 

За контакти използвайте следния телефон: 02/4486449

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: