Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Други отрасли на ХВП | ТЕРАХИМ 97 АД
 

ТЕРАХИМ 97 АД

Сайт: http://www.terrachim.com
Град: ГР. СОФИЯ
Адрес: УЛ. КУПЕНИТЕ 6
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Други отрасли на ХВП
 

За нас Услуги Галерия

 

От своето създаване през 1997 година до сега, ТЕРАХИМ 97 АД се развива успешно, за да се превърне в един от водещите производители на преформи от PET и опаковки за хранителната и фармацевтичната промишленост.

 

Полиетилен терефталата (PET) е синтетичен материал, който съчетава различни характеристики като разнообразие на формите и начините на употреба, лекота. прозрачност, устойчивост, възможност за рециклиране, непромокаемост, пълно съответствие с изискванията спрямо опаковките за хранително -вкусовата и фармацевтичната промишленост.

 

Днес ТЕРАХИМ 97 АД е специализирана в производството на преформи и пластмасови опаковки (PET, полиетилен, PVC, полипропилен) за хранителната и фармацевтичната промишленост.

Качеството на продукта, постоянните нововъведения, бързата реакция и удовлетвореността на клиента са ценностите, които ТЕРАХИМ 97 АД преследва от самото си създаване и се стреми да ги запази и за в бъдеще.

 

Фабриката е разположена в двете производствени бази в гр. Габрово, където има инсталирани 9 машини 'Husky' - 2 HyPet и 7 Index системи. Освен тях имаме също инсталирана издувна техника от водещи производители на такова оборудване като ADS, Kosme и Nissei ASB.

 

Капацитета на фабриката е 500 милиона преформи годишно като продуктовата гама варира от 10 гр. до 123 гр. преформи. Нашата продукция се доставя до някои от най-големите производители на бира, минерална вода, напитки и фармацевтияни продукти като Хайнекен, Леденика, Болярка, Девин, Горна Баня, Торн Спринг, Пепси, Софарма, Актавис и др.

 

Доброто качество и конкурентните цени ни позволяват да изнасяме около 30% от нашата продукция. Основните страни, в които изнасяме са Гърция, Румъния, Македония, Унгария, Хървтска, Словакия и Албания.

 

ТЕРАХИМ 97 АД е сертифицирана съгласно стандарта ISO 9001:2000 и притежава собствена лаборатория за контрол и поддържане на високото качество на продукта.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: