Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Мляко и млечни продукти | АНМАР ООД
 

АНМАР ООД

Сайт:
Град: с. Падина
Адрес: обл. Кърджали
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Мляко и млечни продукти
 

За нас Услуги Галерия

 

Млечни продукти "Свети Илия" и "Дар" на фирма "АНМАР" ООД, с. Падина, общ. Ардино, обл. Кърджали е с утвърдени традиции и дългогодишен опит в изкупуването, транспортирането, преработката и реализацията на мляко, млечни продукти на българския пазар и хлебни изделия. Изкупвателната мрежа на прясно мляко е изградена на териториален принцип, която обхваща приемателни пунктове в населените места  в Смолянска, Кърджалийска и Хасковска област.

 

Суровото мляко, което се събира за производството на продуктите е с много високи качествени показатели, поради наличието на  чистокръвни планински породи животни, отглеждани в тези области.

 

Производството е организирано в екологично чист планински регион– село Падина, общ. Ардино, обл. Кърджали, благоприятстващ развитието на млечнокиселата бактерия, микрофлората и пълноценното протичане на технологичните процеси. Висококвалифицираният персонал и консултантската помощ от най-добрите специалисти в млекопреработката в страната гарантират постоянното високо качество на продуктите, произведени от нашата фирма.

 

 

 

България е малка красива европейска държава, която се слави с вековни традиции в млекопреработката. Фирма "АНМАР" ООД,продължава традицията да прави известни и желани българските млечни продукти в цялата страна.

 

           Своята дейност фирмата започва през 1991г. с производството на хляб и от 2000г. с млечни продукти. Млекопреработвателното предприятие е разположено на площ около 1 дка. и включва производствени, складови, битови, административни и обслужващи помещения.

 

Основната дейност във фирмата се осъществява със съвременно оборудване и технологии, които гарантират производството на висококачествени и здравословни продукти, отговарящи на изискванията на Европейските стандарти. В “АНМАР” ООД служителите са висококвалифицирани с дългогодишен опит и стаж. В предприятието се прилага успешно НАССР система за осъществяване на непрекъснат контрол върху целия производствен процес – от входящите суровини до готовите продукти, както и проследяване на дистрибуцията на стоките и реализацията им на пазара. Разполага се със собствена лаборатория. Всички предлагани артикули съответстват на Европейските изискванията и показатели, въз основа на  което фирмата разполага с лиценз за износ на продукти в страни от ЕС.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: