Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Мляко и млечни продукти | БЕН ИНВЕСТ ООД
 

БЕН ИНВЕСТ ООД

Сайт:
Град: ГР. ГАБРОВО
Адрес: С. КОСТЕНКОВЦИ
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Мляко и млечни продукти
 

За нас Услуги Галерия

 

Фирма БЕН ИНВЕСТ ООД има 13-годишен опит в преработката на мляко, като е съхранила най-добрите традиции на сиренарството в Централна Стара планина.

 

Мандрата е разположена в полите на Централна Стара планина и е оборудвана изцяло с модерна техника за прием и преработка на мляко, специално проектирана за технологиите, които фирмата внедрява.

 

По линията на целия производствен цикъл се осъществява непрекъснат контрол на чистотата и качеството на продуктите.

 

Сирене „ Костенковци” се ползва като богата на протеини и минерали храна и е традиционна за България продукция.

 

За потребителя е важно да знае, че млякото е било получено от здрави контролирани крави, които са били хранени с контролирани фуражи.

Произведено в екологично чист планински район по оригинална българска рецепта от висококачествено пълномаслено сурово краве мляко без консерванти и добавки по класическа технология.

 

За производството му се използва единствено сурово краве мляко,без да се влагат допълнително сухо мляко, протеини , растителни мазнини и други. Сиренето зрее минимум 30 дни.

 

Благодарение на богатото си съдържание на калциеви соли и аминокиселини , натрупани в процеса на зреене, притежава висока хранителна стойност и приятен млечно-кисел вкус.

 

Бялото саламурено сирене от краве мляко „ Костенковци „  е изключително вкусно и е неизменна част от националната ни кухня. Притежава специфичен вкус и аромат на класическото българско бяло саламурено сирене. 

 

Сирене „ Костенковци „ с традиционен вкус и качество се консумира в натурален вид, както и като част или добавка към разнообразни ястия, салати, десерти и тестени изделия. Сервира се с бели и червени вина.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: