Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Мляко и млечни продукти | ЕЛИТ 95 ООД
 

ЕЛИТ 95 ООД

Сайт: http://www.elit-95.com
Град: гр.Пловдив
Адрес: ул. Драгота 7
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Мляко и млечни продукти
 

За нас Услуги Галерия

 

МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ „ЕЛИТ”
100% НАТУРАЛНИ

 

Кисело мляко „ЕЛИТ” и „УТРО” – характеризират се с превъзходно качество и неподражаем вкус. Представляват висококачествена пълноценна, диетична и лечебна храна в духа на българската традиция.

 

Бяло саламурено сирене „ЕЛИТ” се произвежда от висококачествено собствено фермерско мляко, по уникална българска рецепта. Представлява концентрирана млечна храна с различни вкусови и ароматни качества. То е концентриран източник на много хранителни съставки – калций, фосфор, лесно усвоими белтъчини, минерали и витамини. 

Кашкавал „ЕЛИТ” – произвежда се по оригинална рецепта от изключително пълномаслено краве мляко. Това е предпоставка за високото съдържание на необходимите фосфор, натрий и витамин В2. Подходящ за директна консумация и термична обработка.

Извара „ЕЛИТ” – характеризира се като богат източник на пълноценни белтъчини, калций и фосфор. Тя е ценен и диетичен продукт. Намалява риска от атеросклероза и остеопороза.

 

Краве масло „ЕЛИТ” – притежава ниско съдържание на вода до 16% и масленост над 80%. Подходящо за директна консумация и термична обработка. 

 

"Българското кисело мляко" се произвежда от отговарящо на европейските изисквания сурово краве, овче, биволско, козе или смесено мляко, заквасено с Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus и Streptococcus thermophilus. 

 

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: