Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Мляко и млечни продукти | ЕТ ИНТЕРЕС 2000 МУСА МУСОВ
 

ЕТ ИНТЕРЕС 2000 МУСА МУСОВ

Сайт:
Град: с. Ситово
Адрес: обл. Силистра
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Мляко и млечни продукти
 

За нас Услуги Галерия

 


Млекопреработвателно предприятие - с. Ситово работи от 2000 г и се занимава с изкупуване, преработка и производство на бяло саламурено сирене - краве и овче. Производствената дейност се извършва в с. Ситово, област Силистра. 

С гарантирано качество и безопасност на произвеждания продукт мандра "Ситово" е желан партньор на вътрешния и външния пазари. Постоянният качествен контрол прилаган от постъпването на суровото краве и овче мляко, пред целия процес на производство до крайния продукт - бяло саламурено сирене го правят неизменен и предпочитан продукт на българската трапеза. 


Преработвателно предприятие с.Ситово изкупува краве и овче мляко от лицензирани млекоприемателни пунктове в области Шумен, Търговище, Русе и Силистра, преработка на суровината в цех "Бяло саламурено сирене" намиращ се в с. Ситово, общ. Ситово, обл. Силистра. Произвежда на Бяло Саламурено Сирене - краве и овче, кисело мляко - 3,6%, кашкавал и айран
Предприятието работи по внедрена система "Добри производствени практики" и е в процес на въвеждане на НАССР-система и EN ISO 9001:2000. 


Предприятието непрекъснато усъвършенства и доразвива своята материално-техническа база, допълва и разширява своята асортимента листа.

 

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: