Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Мляко и млечни продукти | ОПИЦВЕТ МИЛК АД
 

ОПИЦВЕТ МИЛК АД

Сайт: http://opitsvet.com/contacts
Град: С. ОПИЦВЕТ
Адрес: 
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Мляко и млечни продукти
 

За нас Услуги Галерия

Мандра Опицвет е разположена на около 30 км. северозападно от София в покрайнините на Стара Планина близо до главния път София - Калотина (към границата със Сърбия). Мандрата се простира на 10 500 квадратни метра площ и 1800 квадратни метра сгради (производствени и складови).

Целият процес на производство е изцяло контролиран от машини от влизането на суровия материал до крайната фаза на продукция. Човешката намеса е сведена до минимум, но точно там истинските майстори показват своите умения. 
В миналото мандрата става известна с продукцията си на чудесно сирене. Сега тя притежава собствена марка сирене и кашкавал, прясно мляко, кисело мляко, масло и други млечни продукти. Мандрата произвежда кисело и прясно мляко под марката на четирите най-големи вериги магазини. Продукцията на мандрата също се продава под името на някои други известни търговски марки.


Комбинацията на подходящ местен климат, висококачествени суровини, модерни технологии и отдадеността на работниците е тайната за производство на превъзходните продукти с традиционен български вкус, еднакво признати в страната и чужбина.

 

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: