Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Мляко и млечни продукти | ХАДЖИЙСКИ И ФАМИЛИЯ
 

ХАДЖИЙСКИ И ФАМИЛИЯ

Сайт: http://hadjiiski.com/
Град: с.Градешница
Адрес: обл. Враца
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Мляко и млечни продукти
 

За нас Услуги Галерия

 

Млекопреработвателно предприятие „ХАДЖИЙСКИ И ФАМИЛИЯ”се намира в живописна местност на брега на р. Огоста до с. Градешница, обл. Враца.

 

Предприятието съществува вече над 10 години и предлага успешно ненадминати по своя вкус и качество млечни продукти, които трайно са се настанили на българския пазар. 

От самото начало фирмата инвестира в опазване на околната среда и много се гордее със своето модерно пречиствателно съоръжение за отпадни води, с което е решила основния проблем за замърсяване на околната среда и водите.

 

 

Предприятието е едно от малкото в България използващо собствено пречиствателно съоръжение. Също така е изпълнен проект за санирането сградите на предприятието което води до консумацията на по-малки количества енергия и запазване на природните ресурси като цяло. През последните години бе изпълнена и мащабна инвестиционна програма, чрез която бе преоборудвано предприятието с нови съоръжения. В резултат на това предприятието сега е І-ва група, тоест към момента фирмата е изпълнила всички изисквания на Европейския съюз за предприятията от този бранш. 

Основното предимство на нашето предприятие е, че почти цялото количество мляко, което преработваме, се добива в елитни ферми. Това, заедно с качественият контрол, осъществен в модерната лаборатория на предприятието, са гаранция за високото качество на продуктите. 

Пакетирането се извършва на машина „Мултивак” с висококачествено германско фолио, което гарантира трайността и свежестта на продуктите.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: