Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Плодове и зеленчуци | АГРОФРУКТ
 

АГРОФРУКТ

Сайт: http://agro-fruit.com/
Град: гр. Стара Загора
Адрес: кв.Кольо Ганчев, Околовръстен път
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Плодове и зеленчуци
 

За нас Услуги Галерия

АГРОФРУКТ е фабрика за производство на дълбокозамразени плодове, зеленчуци, пюрета и концентрати. Фирмата е създадена през 2002 г. с база, разположена  в централната част на Южна България, в околностите на град Стара Загора.

Благодарение на ангажираността на мениджмънта и служителите, изразяващи се в прилагането на иновативни технологични решения, целево инвестиране и отдаденост към клиентите за кратък период от време Агрофрукт успя да заеме устойчиви позиции на европейския пазар на замразени продукти. Днес името на фирмата е добре познато сред някои от най-известните производители на храни и напитки в Европа. 

Отличната комбинация от плодородни и чисти почви и подходящия климат благоприятстват отглеждането на екологично чисти плодове и зеленчуци, предпочитани и търсени в цял свят. Посредством ново и модерно технологично оборудване и в условията на безкомпромисен контрол и хигиена в съответствие с изискванията на стандартите ISO 9001:2000, HACCP, IFS  и  BRC ние приготвяме с грижа и внимание нашите продукти.

 

 

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: