Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Плодове и зеленчуци | БУЛФРУКТ ООД
 

БУЛФРУКТ ООД

Сайт: http://www.bulfruct.com
Град: гр. Koстенец
Адрес: ул. Боровец 16
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Плодове и зеленчуци
 

За нас Услуги Галерия

 

 
Фирма “БУЛФРУКТ” ООД е създадена през 1995г. Базата на фирмата е разположена в град Костенец, област Софийска.

Месторазположението на града ( на 70 км от гр.София, 80 км от гр.Пловдив, 28 км от курорт “Боровец”) благоприятства развитието на търговските връзки и взаимоотношения с контрагенти от страната и чужбина.

 

“Булфрукт” ООД е специализиран и утвърден производител и преработвател на пресни и замразени плодове (предимно за експорт), на оранжерийни зеленчуци (домати и краставици). Разполага със собствена оранжерия на термална вода, Хладилно предприятие и цех за производство на кисели краставички.

С качествената си продукция в областта на замразените плодове години наред печели доверието на своите клиенти (български и чужди фирми) и все повече се утвърждава на Европейския пазар като търсен и желан партньор в доставката на замразени малини, ягоди, къпини, шипки, боровинки, трънки и др. 
Това, което отличава продукцията на “Булфрукт”ООД е нейното изключително високо качество, с което е известна както сред партньорите ни от Европейския съюз, така и сред другите производители от този бранш в страната. 

Политиката на ръководството на “Булфрукт” ООД е чрез качеството на продукцията , чрез въведената система за управление и безопасност на храните, чрез постоянното модернизиране и въвеждане на ново технологично оборудване, чрез повишаване квалификацията и отговорността на служителите си все повече да утвърждава позициите си на Европейския пазар. В съответствие с изискванията на Европейските стандарти “Булфрукт”ООД притежава сертификат за BIO-преработка и търговия на шоковозамразени култивирани и диворастящи биологични плодове.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: