Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Плодове и зеленчуци | СОЛВЕКС МИРА ФРУКТ
 

СОЛВЕКС МИРА ФРУКТ

Сайт:
Град: гр. София
Адрес: бул. Васил Левски 84
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Плодове и зеленчуци
 

За нас Услуги Галерия

 

"СОЛВЕКС МИРА ФРУКТ" АД ("SMF" АД) е частна компания, занимаваща се с производството и продажбата на консервирани плодове и зеленчуци. 

Основана през 1992 г., компанията се развива много бързо да се превърне в един от водещите производители на консервирани плодове и зеленчуци в България. 

Днес в СОЛВЕКС МИРА ФРУКТ АД работят около 40 на пълно работно време и 200 сезонни работници и има производствен капацитет от над 3500 тона годишно. Тя произвежда над 60 различни видове на разнообразни плодове и зеленчуци в рамките на "Мира" или търговското име на купувача.

Благодарение на високото качество на своите продукти, както и на опита и надеждността на своя мениджърски екип, фирмата се радва на огромен успех в чужбина. В момента 95% от продукцията на дружеството е предназначена за износ въз основа на полезни партньорства в САЩ, Германия, Канада, Франция, Русия, Казахстан, Великобритания и др.

Фирмата е разработила дългосрочни отношения със съседните кооперации за плодове и зеленчуци, земеделски производители по този начин гарантира редовни доставки на висококачествени суровини.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: