Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Растителни и животински мазнини | БИСЕР ОЛИВА АД
 

БИСЕР ОЛИВА АД

Сайт: http://www.biseroliva.bg
Град: гр.Стара Загора
Адрес: кв.Индустриален
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Растителни и животински мазнини
 

За нас Услуги Галерия

“БИСЕР ОЛИВА” АД е водещ производител на висококачествени растителни хранителни масла в България, чиято традиция датира от 1947 г.

Нашата основна цел е производството на слънчогледово олио с високо качество. Заедно с това ние се стремим да подобряваме условията на работа на служителите ни и да предлагаме на клиентите ни изключително конкурентен и незаменим продукт.

 

Олио Бисер е марка висококачествено слънчогледово олио, което се произвежда и бутилира по най-съвременните европейски технологии. Така нашият продукт е конкурентно способен не само у нас, но и на външните пазари.

Заедно с това ние обръщаме голямо внимание на екологичните стандарти и се стремим към по-голяма еко-ефективност. Непрекъснато се стремим да модернизираме нашия завод, покривайки всички световни стандарти.

Олио Бисер е първото олио в България, бутилирано в защитена среда - това е най-съвременната технология, чрез която се отнема кислорода в бутилката, за да се предпази продукта от неблагоприятното въздействие на окислителните процеси.  

 

През 2010 г. „Бисер Олива” АД беше сертифициранo по международния стандарт за безопасност и качество на храните – IFS.

Стандартът IFS гарантира, че произвежданите продукти не крият никакви рискове за здравето на потребителите и изисква създаване на допълнителни процедури за контрол.

 

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: