Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Растителни и животински мазнини | ПЛИСКА ОЙЛ ЕООД
 

ПЛИСКА ОЙЛ ЕООД

Сайт:
Град: ГР. ШУМЕН
Адрес: УЛ. ДРАГОМАН № 9
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Растителни и животински мазнини
 

За нас Услуги Галерия

 

Слънчогледовите масла с марката ''Плиска'' са познати на пазара от далечната 1934 г. Те съчетават в себе си утвърдени традиции и високо качество, което ги прави любима марка на поколения българи.

Фирма ПЛИСКА ОЙЛ ЕООД полага усилия и води успешна политика за съхраняване и развитие на емблематичното за района и страната олио ''Плиска''.

 

Фабриката е съчетала в себе си изискванията за качествени продукти и традиционната технология за любимото ни слънчогледово олио.

 

Изкупуването и преработката на маслодаен слънчоглед са съобразени с утвърдените стандарти за качество и безопасност на храните.

 

ПЛИСКА ОЙЛ ЕООД работи с партньори от цялата страна, сред които са и почти всички големи вериги магазини. Годишният капацитет на фабриката е 15 хил. тона рафинирано масло.

 

Ръководството на фирмата полага усилия и инвестира в дейности свързани с опазване на околната среда.

 

През 2009 год. е изградено и пуснато в експлоатация ново предприятие за производство на слънчогледови масла в град Велики Преслав.

 

В новата фабрика са инсталирани високоефективни машини и съоръжения за производство на качествени продукти, отговарящи на регламентираните от Европейския съюз стандарти.

 

Изградени са цех за производство на нерафинирано олио, цех за рафиниране и цех за бутилиране на готовата продукция.

 

Предприятието също разполага и с цех за производство на бутилки РЕТ, както и с цех за пакетиране на ориз, боб, захар, леща и др.

 

Въведена е и сертифицирана система за управление на качеството ISO 9001:2008.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: