Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Растителни и животински мазнини | СЛЪНЧО 99 ЕООД
 

СЛЪНЧО 99 ЕООД

Сайт: http://www.slancho.com
Град: гр. Ямбол
Адрес: ул. Граф Игнатиев 87
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Растителни и животински мазнини
 

За нас Услуги Галерия

 

Създадено през 1994 година,  GMV Group - Food and Polymers Industry LTD е утвърдено като един от основните  производители на качествено  рафинирано слънчогледово олио на Европейския пазар. Доверието, което нашите клиенти и бизнес партньори  ни гласуваха, очерта ясно насоката ни за развитие и бъдещите ни инвестиционни планове. Съвременните технологии,  както  и отговорният подход към производствените процеси,  трансформираха  бизнеса ни  и му придадоха нов облик, съобразен изцяло с изискванията на Европейският съюз.

Качеството на крайния продукт е перманентна величина отговаряща на всички законови разпоредби в ЕС, гарантиращи здравословен продукт.

Към момента, GMV Group - Food and Polymers Industry LTD притежава собствен производствен комплекс, включващ в себе си - Бутилиращи цехове, Цех за производството на ПЕТ преформи, Цех за производството на ПЕТ бутилки и ново-изграждаща се рафинерия в процес на тестване.

Добрите резултати , които фирмата постигна от  създаването си досега, доказват  и  гарантират водещата ни роля  на пазара на растителни масла. Осъзнавайки тази голяма отговорност, се стремим да налагаме  най-добрите стандарти в  бранша, като отговорим  изцяло на изискванията на клиента за качествен продукт на  достъпна цена.

 

Mодерната производствена база се намира в покрайнините на град Ямбол. Разполага със собствени цехове за бутилиране и Цех за производство на ПЕТ преформи и на бутилки от ПЕТ материал. Рафинерията е в процес на тестване, а пуска и предстои през 2012 година. Административният център, изграден на площ 480 кв.м, се намира в гр.Ямбол.

Трите производствени сгради са на обща площ от 3520 кв.метра. Съобразени са изцяло с дейността на Предприятието и нормативните разпоредби на Министерството на Здравеопазването. Помещенията са филтрирани с кислороден обогатител и системи гарантиращи екологичното производство. Въведени са строги хигиенни изисквания към производствения персонал и посетителите на Производствения комплекс.

Производствения комплекс разполага със стационарни цистерни за рафинирани растителни масла с вместимост 420 м.т. Капацитета на бутилиращите цехове заедно, варира между 1350 и 1700 м.т. на месец. Фирмата разполага с иновационен машинен парк , гарантиращ висококачествена продукция!!!

Машините за преформи са от световно известната марка „Battenfeld” модел ТМ и гарантиращи производството на перфектни модулни преформи . Шприц машините са с възможности за производство на преформи от 16 гр до 250 гр и капацитет от 3600 бр. на час.

Издувните машини са на фирма „Бул Маш” и следват световните тенденции за производство на екологично чисти продукти. Техния капацитет е от 4200 бутилки от 1л на час.

Сервизната база към Производствения комплекс, позволява изработването на ПЕТ Бутилки с форма и съдържание по желание на клиента !!! Бутилиращите машини с марка „Аlan Bradley„ USA и „Несто 2000” България и обхващат цялата производствена гама – от 500 мл до 10 литра . Бутилиращите линии са изработени изцяло от високотехнологична неръждаема стомана , като целия процес на бутилиране е съобразен с действащата законова разпоредба на ЕС.

За стриктното спазване на технологичните процеси се грижи екип от високо квалифицирани специалисти, ръководени от продуктов мениджър.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: