Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Растителни и животински мазнини | ТРАКИЯ ДЪШ ТИДЖАРЕТ АД
 

ТРАКИЯ ДЪШ ТИДЖАРЕТ АД

Сайт: http://www.trakyadisticaret.bg
Град: гр. Стара Загора
Адрес: ул. Х.Д. Асенов 87,ет.6, офис 2
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Растителни и животински мазнини
 

За нас Услуги Галерия

 

ТРАКИЯ ДЪШ ТИДЖАРЕТ АД е основана през 2009 г. за търговия със зърно и слънчоглед и техните производни (брашна олио и фуражи).

 

Фирмата е един от големите износители на слънчоглед. Приоритетни пазари са съседните балкански страни - Турция и Гърция. Фирмата се състои от трима акционери:

  • Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği - Централно Сдружение на Кредитните Кооперации в Р. ТУРЦИЯ.
  • Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Birliği - Регионално Сдружение на Кредитните Кооперации гр. Текирдаг
  • Trakya Yem ve Yağ Sanayi Ticaret A.Ş. - Тракя Йем ве Йаг Санаи Тиджарет АД - Фуражна фабрика и маслобойна в градовете Къркларели и Узункьопрю.

Капиталът на дружеството е 15.000.000 турски лири, от който 99% е на Таръм Креди Кооператифлери.

 

В Къркларели дружеството има фуражна фабрика с производствен капацитет 30 тона на час, склад с вместимост 8000 тона, 5 броя стоманени силози с вместимост 1500 куб.м. и фабрика за масло с капацитет 200 тона на ден, а в Узункьопрю – фуражна фабрика с капацитет 15 тона на час, фабрика за масло с капацитет 400 тона на ден, 4 броя стоманени силози с вместимост 2500 куб.м., складове с вместимост 40000 тона.

Предприятията на дружеството в Къркларели са изградени върху 60 декара земя, а в Узункьопрю – върху 70 декара.

 

На фуражния пазар дружеството развива дейност в регион Тракия и Чанаккале, а на пазара на слънчоглед и царевично зърно – в региона на Мраморно, Егейско / Бяло море.

 

Във фуражните фабрики се произвеждат различни видове качествени комбинирани фуражи. Продуктите на производителя като слънчоглед, пшеница, ечемик, царевица се оползотворяват във фабриката на дружеството.

 

За контакти използвайте следния телефон: 02/4486449

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: