Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Растителни и животински мазнини | ТРАКИЯ ОЙЛ
 

ТРАКИЯ ОЙЛ

Сайт: www.trakiaoil-bg.com
Град: гр. Стара Загора
Адрес: бул. Цар Симеон Велики 69
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Растителни и животински мазнини
 

За нас Услуги Галерия


"ТРАКИЯ ОЙЛ" ООД има основен предмет на дейност преработка на слънчоглед и производство на рафинирано и нерафинирано слънчогледово олио.

Произведеното в нашата фабрика олио е с изключително високо качество. Всеки литъролио преминава специален анализ в лабораторията на Тракия Ойл.

В близост до град Стара Загора се намира нашата фабрика за производство и рафиниране на растителни масла. Стратегическото разположение на фабриката осигурява висококачествена суровина при ниски транспортни разходи. Централният офис на фирмата е разположен в самия град.

"ТРАКИЯ ОЙЛ" също така произвежда биодизел, отговарящ на европейския стандарт EN14214 и притежаващ десетки предимства пред петролните си аналози.

 

"ТРАКИЯ ОЙЛ" ООД е лицензиран и регистриран производител на олио и биодизел и като такъв, има право да сключва договори със земеделски производители на маслодайни култури - слънчоглед, рапица и др.

 

"ТРАКИЯ ОЙЛ" ООД притежава всички необходими документи за качественото производство, съхранение и дистрибуция на своите продукти включително:

 

  • лиценз за управление на данъчен склад от агенция митници;
  • регистрация на запазена марка "Гайтек"
  • комплексно разрешително

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: