Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Сладкарски изделия и шоколад | ДЖЕМ И ДЖЕМ ООД
 

ДЖЕМ И ДЖЕМ ООД

Сайт: http://www.jamandjam.com
Град: ГР. ПЛОВДИВ
Адрес: УЛ. ДИМИТЪР ТАЛЕВ N 164
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Сладкарски изделия и шоколад
 

За нас Услуги Галерия

 

ДЖЕМ И ДЖЕМ ООД е семейна фирма, създадена в гр. Пловдив през пролетта на 1995г. от дипломираните инженер - технолози Илиана и Стойко Кировски.

 

Основната дейност е производство и реализация на плодово - захарни консерви желета, джемове, конфитюри с парченца, с цели или смлени плодове, конфитюри за диабетици, плодови заливки – топинги, сладка от подбрани плодове и желирани мармелади и плодови пълнежи като полуфабрикати за сладкарската промишленост.

 

 

Произвеждат се и друга гама продукти, разработена на основата на натурални екстракти – Боров Еликсир с екстракт от зелени борови шишарки, Билков Еликсир с екстракт от седем вида билки и Розов Еликсир с екстракт от маслодайна роза Damascena.

 

Всички продукти на ДЖЕМ И ДЖЕМ ООД се произвеждат по фирмени технически спесификации, одобрени от Министерството на здравеопазването. Готовата продукция се маркира и обозначава съгласно европейските стандарти с щрихкодове по ЕАН-13.

 

Производствената база на фирмата е построена на площ от 3000 кв. метра в южната част на Пловдив – район, защитен от промишлени замърсители, разположен в полите на Родопите.

 

Във фирмата работят 50 работници и служители, които са организирани в двусменен режим на работа. Годишният капацитет на предприятието е 2000 тона плодово – захарни продукти /конфитюри, джемове, плодови пълнежи, фарситури, еликсири и топинги/, което го квалифицира като най-голямото в страната по производство на този вид продукти.

 

Със своите над 150 асортимента ДЖЕМ И ДЖЕМ ООД е основен доставчик на веригите магазини: МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРИ БЪЛГАРИЯ, БИЛЛА БЪЛГАРИЯ, ФАНТАСТИКО, ОАЗИС, ПИКАДИЛИ, БУРЛЕКС, МЕГА МАРИНА, а чрез добре разработената си дистрибуционна мрежа снабдява и голям брой по-малки магазини на територията на цялата страна.

 

Голяма част от продукцията се използва като полуфабрикат в производствата на РОЯЛ ФУУДС ХОЛДИНГ, НЕСТЛЕ - СОФИЯ, ДЪНКИН ДОНАТС, ПОБЕДА - БУРГАС, БЕСТ ФУУДС, ПРЕСТИЖ - ВЕЛИКО ТЪРНОВО, КАРМЕЛА  -ВЕЛИКО ТЪРНОВО и много други по - малки производители на сладкарски и тестени изделия.

 

Осъществяването на строг входящ и изходящ контрол на суровините, опаковките и готовата продукция гарантират постоянно високо качество на хранителните продукти.

 

Вече 17 години многобройните продукти на фирмата присъстват освен на българския пазар, така и на пазарите в САЩ, Тайван, Грузия, Австралия, Италия, Русия, Украйна, Азърбайджан, Туркменистан, Румъния, Македония, Япония, Сингапур, Израел, Арабските страни, Чехия, Полша, Кипър, Германия, Дания, Албания, Ирак.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: