Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Яйца и яйчни продукти | ЯЙЦА И ПТИЦИ ЗОРА АД
 

ЯЙЦА И ПТИЦИ ЗОРА АД

Сайт: http://www.zora-donchevobg.com
Град: Обл. Добрич
Адрес: с. Дончево
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Яйца и яйчни продукти
 

За нас Услуги Галерия

 

ЯЙЦА И ПТИЦИ ЗОРА АД има 50 год. традиция в производството на яйца за консумация. Основната дейност на предприятието е: Производство и търговия в страната и чужбина с яйца за консумация. Наред с основната си дейност дружеството отглежда зърнени култури върху 30 000 дка арендувана земя, с цел производство на собствено фуражно зърно за изхранване на птиците.

 

Дружеството е най – големия производител на яйца, за консумация както в България така и за износ. Цялостната дейност на дружеството се осъществява чрез затворен цикъл на производство който е съобразен с изискванията на ЕС.

 

„Яйца и птици – Зора” АД, гарантира най - високо качество на своите продукти, постигнато и контролирано чрез най - добрите европейски технологии. Името на предприятието е гарант за коректност към неговите клиенти и бизнес - партньори.

 

Предимства на дружество пред другите конкуренти на вътрешния и външния пазар са: ритмично целогодишно производство, качество на произвежданите яйца, предлагане на различни по асортимент разфасовки, обема на производството и предлаганите конкурентни цени.

 

Качеството на яйцата се гарантира, чрез пълноценното хранене на птиците с чист растителен фураж, от който са изключени продукти от животински произход.

 

Заготвителният участък на дружеството е първият в България, който отговаря на всички изисквания на Европейския пазар, което е предпоставка за високо качество на окачествяване, контрол, категоризиране и пакетиране на яйцата както за вътрешния така и за международния пазар.

 

Ето защо ЯЙЦА И ПТИЦИ ЗОРА АД може да гарантира на своите клиенти най - добрите яйца - извор на живот, с неповторим вкус и качество, без риск от заразяване със салмонела и други инфекциозни болести - здраве за всеки ден.

 

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: