Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Koнсерви и замразени храни | ББП ООД
 

ББП ООД

Сайт: http://www.bbpbg.com/
Град: ГР. ПЪРВОМАЙ
Адрес: УЛ. БРАТЯ МИЛАДИНОВИ ЮГ 80
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Koнсерви и замразени храни
 

За нас Услуги Галерия

 

ББП ООД е производител на стерилизирани и замразени плодово - зеленчукови консерви и полуфабрикати. Фирмата е създадена през 1999г., а производствената й база се намира в гр. Първомай, разположен в Тракийската низина.

 

Фирмата използва изцяло български суровини при производството си, като по този начин успява да предаде уникалният и неповторим вкус на българските плодове и зеленчуци, в своите продукти.

 

В началото ББП ООД стартира с производството на зеленчукови и плодови концентрати, като основно място заемат доматеното и пиперковото пюре, предназначено за промишлено производство.

Те се произвеждат по най - нова и съвременна технология, при която пюрето се стерилизира и затваря в асептични торби.

 

През 2002г. е открита линия за преработка и замразяване на зеленчуци и плодове.

 

От юни 2012г. ББП ООД получи разрешително № BG1604060EO от Българска Агенцията по безопасност на храните за производство и търговия на консерви от животински произход.

 

Фирмата стартира и производство на зеленчукови консерви под марката "ББП", към момента предлаганият асортимент наброява повече от 40 артикула: лютеници, пюрета, зеленчукови консерви, салати и др.

 

ББП ООД произвежда и продукти под търговската марка и опаковка на своите клиенти (ишлеме).

 

ББП ООД поддържа добри търговски отношения с водещите производители на консерви в България, влагащи в своето производство зеленчукови и плодови концентрати и полуфабрикати.

 

Освен на българският пазар ББП ООД има добри позиции и в международната търговия. Фирмата изнася своите продукти в страни от Европейският съюз, Канада, САЩ, Русия, Китай и др.

 

Качеството на нашите продукти е приоритет за нас, затова качествен контрол се извършва на всеки един етап от производствения цикъл.

В своето производство ББП ООД влага само български суровини, без да използва консерванти, изкуствени овкусители и оцветители, по този начин се гарантира запазването на традиционния вкус, който имат българските консерви.

 

 

Фирмата има разработена и внедрена система НАССР съгласно издаден сертификат : ISO 22000:2005 с №CH11/0223
издаден от SGS.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: