Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Koнсерви и замразени храни | ДЕРОНИ ООД
 

ДЕРОНИ ООД

Сайт: http://www.deroni.bg/
Град: гр. Хасково
Адрес: ул. Добруджа 36
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Koнсерви и замразени храни
 

За нас Услуги Галерия

Насладете се на вкусния и здравословен начин на живот!

С многобройните си продукти, Компания Дерони има за цел да обогати живота на хората с много вкус за всеки изтънчен ценител. Да донесе  здраве с натуралните си и качествени храни, да създаде много приятни мигове на своите любими потребители.

Дерони означава различни неща за различните хора:

- едни виждат любимата си лютеница от своето незабравимо детство, приготвена с любов и много топлина от баба;
- други правят гастрономическа разходка с разнообразието от кетчупи и сосове на доматена основа със свежи зеленчуци;
- трети откриват изтънчения френски вкус с дижонската горчица;
- четвърти се пренасят в красива Италия със спагети и макарони Дерони;
- пети усещат слънцето на Андалусия със зехтина Сан Лазаро;
- шести се опияняват пред източния вкус на соевите сосове;

Дерони е производител на храни, които са се доказали във времето като висококачествени, природосъобразни и неустоимо вкусни. Произвежданите над 500 артикула  хранителни продукти са познати на всяко българско семейство, създадени с изключителна грижа и разбиране за здравето на потребителите.

Ние от Дерони държим на отличното качество и ето защо затворихме цикъла си на производство. Ние сами засаждаме зеленчуковите семена в нашите оранжерии. Отглеждаме малките стръкчета, които засяваме на нашите полета. С любов и под професионалния поглед на нашите агрономи се грижим за развитието на зеленчуците до есенната им беритба. Подбраните зеленчуци, огрети от топлото слънце, съчетаваме с традиционно български рецепти, както и с оригинални предложения. С тази успешна комбинация се стараем да удовлетворим различните вкусове на нашите клиенти, както на българския пазар, така и за нашите потребители в цял свят.

Независимо дали сте вкъщи или похапвате в движение, продуктите с марка Дерони, придават нещо специално във вашето ежедневие, а именно незабравимия семеен уют и топлота. Продуктите на Дерони носят усмивка и наслада на вашата маса.

Приготвянето на вкусна и качествени храна за вас - нашите клиенти, поставя пред нас предизвикателството да произвеждаме продукти, които да се превърнат във вашата любима храна.

Доброто име на Дерони винаги се е свързвало с вкусните и качествени продукти, които предлагаме.

 

Ние никога не забравяме, че храната ни е дар от природата и по такъв критерий я приготвяме за нашите клиенти. Стриктното спазване на всички стандарти за здравословно и правилно хранене ни позволява да контролираме качеството на зеленчуците и така максимизираме качеството на нашите храни.

Днес ние се водим от принципа да осигурим високо качество чрез процедури, стандарти и технологии. Това поддържа Дерони като компанията с най-надеждните марки в България.

Зеленчуците се отглеждат по всички традиционни техники за отглеждане.

Компания Дерони притежава четири фабрики в градовете Хасково и Стара Загора, оборудвани с най-модерните инсталации и съоръжения на съвременната хранителна индустрия.

 

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: