Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Koнсерви и замразени храни | Интер ПДЛ
 

Интер ПДЛ

Сайт:
Град: Плевен
Адрес: Плевен 5800 ул. Васил Левски 176 ет. 5 ст. 54
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Koнсерви и замразени храни
 

За нас Услуги Галерия