Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Koнсерви и замразени храни | КОНСЕРВНА ФАБРИКА САТКО
 

КОНСЕРВНА ФАБРИКА САТКО

Сайт: http://www.satko.bg/
Град: гр. Ямбол
Адрес: Индустриална зона
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Koнсерви и замразени храни
 

За нас Услуги Галерия

 

САТКО ООД е частна компания, създадена през 2003 г. за производство и търговия с консервирани плодове и зеленчуци.


Консервна фабрика "САТКО"- една от малкото новопостроени в България – е разположена на 15 000 кв.м., от които застроената площ заема 6 700 кв.м. с производствен капацитет 5 милиона буркана годишно.

Производствената дейност на фабриката стартира през 2005 г. Нейната структура и обем са в съответствие със селскостопанското производство в Югоизточния район на България и българската консервна индустрия.

Основните количества плодове и зеленчуци сe доставят от екологично чисти райони, а част от суровината е собствено производство, от района на Ямбол.

 

"САТКО"ООД разполага с модерно оборудване в съответствие с европейските и световните изисквания за производство и хигиена.
Микробиологичната лаборатория на фабриката осъществява непрекъснат контрол на качеството на готовите продукти. Във фабриката са разработени и внедрени вътрешни правила
за производство, хигиена и лабораторни практики.

 

Фабрика "САТКО" е НАССР, ІSO 9001 и ІSO 22000 СЕРТИФИЦИРАНА.
Тя произвежда широка гама от продукти, опаковани в различни по големина буркани и кутии, като: aйвар, пинджур, печена капия, чорбаджийски чушки, феферони, зеленчукови салати, стерилизирани краставички, мариновани и стерилизирани домати, гювеч, асорти икра, чушки пълнени със сирене и др.


Доброто качество на суровините, отличните продукти, стриктния контрол на производството (повече от 95% предназначено за износ), осигуряват добър пазар за продукцията на "САТКО" в Русия, САЩ, Германия, Словения, Румъния и други страни на ЕС.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: