Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Mесо и месни продукти | ДИМИТЪР МАДЖАРОВ 2
 

ДИМИТЪР МАДЖАРОВ 2

Сайт: http://www.madjarov.bg/
Град: гр. Пловдив
Адрес: ул. Илю Войвода 3
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Mесо и месни продукти
 

За нас Услуги Галерия

 

Основахме компанията „ДИМИТЪР МАДЖАРОВ” през 1991 г. като семейно предприятие за търговия с хранителни продукти. Само три години по-късно осъществихме мечтата си да започнем собствено производство – през 1994 г. на колбаси, а през 1999 г. и на млечни продукти. Ние сме Димитър и Юлия Маджарови – обучени инженер-технолози с опит в месо- и млекопреработката.

 

Днес в предприятията ни работят над 300 души – професионалисти и приятели, които споделят мисията ни да правим качествена и вкусна храна. През 2009 г. марката „Димитър Маджаров” беше отличена като „Любима марка на българския потребител в категория ‚Хранителни продукти‘” в класацията “Любимите марки”, както и в класацията на най-силните търговски марки - “Superbrands 2009-2010”.

 

Компанията ни вече притежава две предприятия – за преработка на месo, и на мляко. В навечерието на влизането на страната в ЕС построихме новата сграда на месопреработвателното си предприятие край Пловдив, което отговаря на всички европейски изисквания. Мандрата ни в гр. Стамболийски беше обновена, а капацитетът й за преработка бе увеличен от 3 на 60 тона дневно.

 

Сега произвеждаме над 50 вида месни продукти и около 20 вида млечни, всичките - верни на истинския вкус.

 

От своето създаване марката „Димитър Маджаров” се утвърди като гаранция за висококачествени храни, с отличен, автентичен вкус на месните и млечни продукти. Гордеем се с всеки наш продукт и се подписваме под всичко, което произвеждаме!

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: