Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Mесо и месни продукти | ЕКО МЕС ЕООД
 

ЕКО МЕС ЕООД

Сайт: http://www.eco-mes.com/
Град: с. Величково
Адрес: 
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Mесо и месни продукти
 

За нас Услуги Галерия

Месопреработвателното предприятие "ЕКО МЕС" ЕООД е разположено в живописните хълмове на Средна гора в село Величково. Тук в земята на одрисите, на един от най - древните римски пътища Виа Диагоналис, ние произвеждаме нашите продукти по стари български рецепти.


Нашата цел е да съхраним традиционния вкус на предлаганите продукти, като предлагаме на нашите клиенти постоянно високо качество. Всички производствени процеси се извършват с най - модерно оборудване при постоянен технологичен контрол.

 

Ние контролираме всички критични точки на производствения процес от влагането на суровините, хигиената, условията на труд, транспорта и доставянето на продукцията до крайния клиент. Във фирмата е въведена системата за контрол на качеството и безопасността на продукцията- ISO 22000:2005.

Фирма "ЕКО МЕС" ЕООД стартира своята дейност през 1998 година. Постепенно успяхме да спечелим доверието на нашите клиенти, и през 2007 г., за да можем да задоволим нарасналото търсене на нашата продукция, ние открихме нова фабрика, съобразена с всички европейски норми и изисквания. През 2008 г. продължихме строителството и в към настоящият момент нашето месопреработвателно предприятие е разположено върху площ от 30 декара, а производствените и административните сгради заемат 12 000 кв.м РЗП. Наличието на достатъчен брой сушилни позволява на нашето предприятие да се специализира в производството на трайни варено- пушени колбаси и сурово-сушени колбаси. Капацитетът на фабриката е 50 тона дневно производство на трайни колбаси и сурово-сушени деликатеси.


Нашето производство включва богата гама трайни варено - пушени и сурово - сушени колбаси и деликатеси с търговската марка"ЕКО МЕС" ЕООД и деликатесна серия "ЛИА". Към настоящият момент продуктовата гама на фирмата включва 119 продукта. Наличието на достатъчно производствена площ и сушилни ни позволява да поддържаме нужните количества от предлаганите продукти и да успяваме да задоволим търсенето на своите клиенти.


Според пазарно проучване на GfK - Институт за маркетингови изследвания, публикувано в Регал- Издание за бизнеса с бързооборотни стоки, "Еко Мес" е лидер в сегмента на шпековите салами и по-специално "Бургас.


В гамата на сурово-сушените колбаси, и по-специално Луканковият колбас "Еко Мес" е отново лидер в сегмента с 28,6% дял в количество и 29.3% дял в стойност.


"ЕКО МЕС" ЕООД е лицензирана за търговия на пазарите от ЕС.

За производството на нашите продукти използваме най-модерни машини, съоръжения и технологии на водещи европейски фирми.

Във фирма "ЕКО МЕС" ЕООД работи екип от 220 квалифицирани специалисти, повечето, от които са млади хора, които имат отлична квалификация и желание за професионално развитие.


Фирмата разполага със собствен хладилен транспорт, с който извършваме доставка на продукцията до нашите клиенти. Имаме добре разработена дистрибуторска мрежа, която покрива цялата териотория на Република България.

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: