Регистър на селското и горско стопанство | Хранително вкусова промишленост | Mесо и месни продукти | КЕН АД
 

КЕН АД

Сайт: http://ken.bg/za-nas.html
Град: ГР. СТАРА ЗАГОРА
Адрес: КВ. ГОЛЕШ
Телефон: 02 / 448 64 49
Дейност: Mесо и месни продукти
 

За нас Услуги Галерия

 

КЕН е една от най - познатите и предпочитани марки на колбаси в България.

 

Компанията е на пазара от 1991 г. и е специализирана в производството на малотрайни и трайни варено - пушени колбаси. В разнообразния асортимент на КЕН са включени наденици, камчия, хамбургски и телешки салам, шунка, пастети, шпекови салами и разбира се, водещият продукт на фирмата – кренвирш КЕН.

 

През последните 15 години КЕН АД запази постоянно високо качество на продуктите си. Качеството, както и неповторимия вкус са в основата на бизнес успеха на фирмата.

 

Към днешна дата в асортимента си КЕН предлага над 25 продукта, позиционирани предимно в средния ценови клас. Развитието на асортимента продължава с нови продукти в добре приети от потребителите продуктови групи и с традиционно високото качество на фирменото производство.

 

На 24 септември 2009 г. в Стара Загора „КЕН” АД откри своя нов модерен завод за колбаси. Закритата застроена площ на предприятието е 9 500 кв.м. Високопроизводителните инсталации са сред най-съвременните разработки на световните лидери в бранша. Основната термична обработка, осигуряваща качеството на крайния продукт се извършва в модерни камери на тунелен принцип, произведени от водещата германска компания Fessmann.

 

Влизането в експлоатация на настоящата инвестиция позволи на КЕН АД да продължи развитието си като един от лидерите в производството на колбаси в България, както и да отговори на нарасналото търсене на своите продукти в национален мащаб.

 

За контакти използвайте следния телефон: 02/4486449

Изпрати запитване

Име:
Email:
Съобщение:
 
Код за сигурност: